Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми ?

Колеги, първо честит празник на всички.Днес ходихме с красавицата от подписа на Шипка всичко беше прекрасно докато наближихме църквата (2-3 км преди нея) и като се започна задръстването след това 1-ва спирачка и това в продължение на час.Както и да е минахме го оставих колата и пеша нагоре.След около 2-3 часа се качвам да тръгвам и хоп придружено с VDC system failure.ВДЦ-то разбрах от темите в форума че може да е кофти връзка.А, забравих да кажа че на 3-тото палене/гасене изчезнаха и 2-те аларми и индикацията на оборотомера .След това си тръгнах и до Пазарджик никакви ядове с колата върви набира по магистралата Въпроса ми това с мотора от какво може да възникнало.Гледах темите но, си признавам че нещо не можах да схвана.Колата няма газ ако това е от значение.
    Attached Files
    Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
    New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Видях те днеска, номера ти 1515 или 5151 нещо такова ли беше? Аз бях с Пунтото на жена ми под прикритие
    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
    ex Alfa 156 1,9 JTD
    ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
      Видях те днеска, номера ти 1515 или 5151 нещо такова ли беше? Аз бях с Пунтото на жена ми под прикритие
      6249 и аз засякох няколко алфички.
      Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
      New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
        6249 и аз засякох няколко алфички.
        Ти ли я беше оставил днес преди разклона за Шипка,в банкета на един завой.Намалих поогледах и като нямаше никой продължих.
        Last edited by tonov; d.m.y г., 23:22.
        Alfa Mito 1.4
        156 2.0 155 ex
        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Ако нямате какво да кажете по темата, чата е в разделите по-надолу.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
            Колеги, първо честит празник на всички.Днес ходихме с красавицата от подписа на Шипка всичко беше прекрасно докато наближихме църквата (2-3 км преди нея) и като се започна задръстването след това 1-ва спирачка и това в продължение на час.Както и да е минахме го оставих колата и пеша нагоре.След около 2-3 часа се качвам да тръгвам и хоп придружено с VDC system failure.ВДЦ-то разбрах от темите в форума че може да е кофти връзка.А, забравих да кажа че на 3-тото палене/гасене изчезнаха и 2-те аларми и индикацията на оборотомера .След това си тръгнах и до Пазарджик никакви ядове с колата върви набира по магистралата Въпроса ми това с мотора от какво може да възникнало.Гледах темите но, си признавам че нещо не можах да схвана.Колата няма газ ако това е от значение.
            Колега,само диагностика може да покаже къде точно е проблема.
            При мен се оказа фазов датчик.Грешката се появява и изчезва избирателно.....понякога и месец не се е появявала....също както описваш ти.
            Карам така вече от около 4-5к километра.Като се появи грешката,промяна в поведението на колата няма,освен,че докато е светнала имам чуството,че похапва повечко бензин.
            В момента изчаквам смяната му,понеже се смъква целият ангренаж,за да се смени.
            Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 23:31.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
            Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
            http://www.family-sozopol.com/

Comment

Слаб акoмyлатор имаше като възможен проблем
              Last edited by _power_; d.m.y г., 01:13.

Comment

Working...
              X